Op gerardmer.net gebruiken we cookies om u de best mogelijke navigatievaring te garanderen en om bezoekstatistieken te maken om uw ervaring te verbeteren. Al onze informatie met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens op deze pagina: Gegevensbeschermingsbeleid

Te koop bij het VVV-kantoor

Kaarten

Wandelgids "La vallée des Lacs à pied" (De merenvallei te voet)6.00 €
Wandelgids: 13 wandelingen in de nabije omgeving van Gérardmer.
Wandelgids "La vallée des Lacs à pied" (De merenvallei te voet)6.00 €
Wandelgids: 11 wandelingen in de nabije omgeving van Gérardmer.
Wandelgids "Ban-de-Vagney" (De merenvallei te voet)6.00 €
Guide de randonnées : 18 balades pédestres dans les environs proches de Vagney.
IGN-kaart "Top 25" Gérardmer - Le Hohneck - La Bresse13.40 €
Topografische kaart van het grondgebied van Gérardmer - Le Hohneck - La Bresse met wandelroutes, toeristische en praktische informatie. Schaal 1/25.000. In dezelfde reeks zijn ook beschikbaar:
Carte IGN Top25 (3718OT) Colmar / Kaysersberg
Carte IGN Top25 (3518OT) Epinal
Carte IGN Top25 (3719OT) Bussang / La Bresse
Kaart van de Club Vosgien11.20 €
De kaart bevat alle gemarkeerde paden van de Club Vosgien, van Gérardmer naar Colmar, van Ribeauvillé naar Guebwiller en op de toppen van de Vogezen. Ze vermeldt berghutten, schuilplaatsen, picknickplaatsen, uitzichtpunten en andere bezienswaardigheden en praktische informatie. Schaal: 1/50.000.
IGN-kaart "Colmar / Mulhouse / Bâle"8.20 €
De ideale kaart om de streek te ontdekken: te voet, per fiets of met de auto. De kaart vermeldt het natuurlijk en historisch erfgoed, de hoogtelijnen, de wandel- en fietsroutes. Interessant is dat de kaart compatibel is met GPS-systemen. Schaal: 1/100.000.
IGN-kaart "Grande Guerre 1914 - 1918"8.50 €
Ontmoet, via de paden van het geheugen, een rijk en weinig gekend erfgoed, getuige van de geschiedenis van de Grote Oorlog. De kaart duidt de voornaamste veldslagen aan. Schaal: 1/410.000.
Kaart Alsace-Lorraine 20197.30 €
Van Verdun tot Strasbourg, van Epinal tot Metz, een toeristische en wegenkaart, inclusief de plannen van de stadscentra van Metz en Strasbourg, en ook de tankstations. Schaal: 1/200.000.
Natuurgids1.50 €
Chaumes, venen, bossen... Ga op ontdekking naar de biodiversiteit en het natuurlijk erfgoed van het land van Déodatie met 24 wandelingen, waarvan 6 op het grondgebied van de Communauté de Communes Gérardmer - Monts et Vallées.
Wandelgids "La ligne bleue des Vosges"9.50 €
Een boek van 192 bladzijden, een echte uitnodiging voor wandeltrektochten over de 3 lussen van de "Grande Randonnée de Pays®". 38 tochten van 2 uur tot een hele dag vullen deze routegids aan. Sites om te bezoeken, erfgoed om te ontdekken, panorama’s, accommodatie, eetgelegenheden zijn ook opgenomen.
Guide du Routard "Alsace"13.20 €
Pour préparer votre séjour, vous y trouverez une foule d'informations sur l'Alsace. Des bons plans, des adresses, des incontournables, des anecdotes et des cartes et plans pour mieux vous repérer.
Guide vert "Alsace - Massif des Vosges"14.90 €
De Groene gids lijst de bezienswaardigheden op van Gérardmer en omgeving, adresjes voor alle budgetten, activiteiten voor de hele familie, hij geeft ideeën voor uitstappen, alles compleet met kaarten en plattegronden... Een ideale gids om uw verblijf voor te bereiden en om u ter plaatse te begeleiden.
IGN-kaart Frankrijk4.60 €
Ze omvat het netwerk van wegen en autosnelwegen van Frankrijk, een tabel met afstanden, een index met de voornaamste steden en detailkaarten van de stadscentra van Parijs, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Rennes, Strasbourg en Toulouse.
Gids "P'tit Crapahut"9.90 €
30 wandelingen voor de hele familie rond Gérardmer zijn hierin opgenomen, gemakkelijke routes van 1u20 tot 4u. De keuze van wandelingen wordt aangevuld met restaurants en cafés voor de familie, picknickplaatsen, bezoeken en activiteiten in de buurt...
Guide du Routard Hautes Vosges4.90 €
Guide du Routard "Hautes Vosges"

Familie

Vacantie pass 
Met de Pass'Vacances geniet u gedurende een week van onbeperkte toegang tot het zwembad, de ijspiste, de mediatheek en de bibliotheek, één toegang tot de bowling, één toegang tot de sauna. U krijgt er ook reductie voor in de bioscoop en bij enkele shows tijdens het cultuurseizoen. De Pass is geldig gedurende 7 opeenvolgende dagen. Te koop bij de receptie van de Dienst voor Toerisme en in het sportcomplex zwembad-ijspiste.
Knuffel "Loustic"14.50 €
Loustic, de mascotte van de stad Gérardmer. Deze knuffel is ongeveer 20 cm hoog. Te koop per stuk.
Buttons "Loustic" 
Reeks van 5 buttons Loustic, de mascotte van de stad Gérardmer. Keuze afhankelijk van seizoenen en evenementen. Te koop per stuk of per verzamelaarsreeks van 5. per stuk: 1,20 reeks van 5: 6,00
Puzzel1.00 €
Te koop per stuk.
Les incollables "Vacances en famille" Gezinsvakantie2.00 €
Neem deze Incollables mee op vakantie en daag je ouders uit!
De kleine ontdekkingsreizigers9.90 €
Een reis door de Vogezen, van de ene stad en ontdekking naar de andere, langs plaatsen die je gezien moet hebben!
Kaartspel6.50 €
Dit spel met 54 kaarten met uitzonderlijke vergezichten uit de Vogezen is een mooie vakantieherinnering of een leuk geschenk.
Siermagneet "Sneeuwman"7.00 €
Siermagneet "Sinterklaas"9.00 €
Siermagneet "Het Meer"7.00 €
Confiseries 
Différentes confiseries se situent sur notre territoire. Une large gamme de bonbons aux différents parfums sont proposés à la boutique de l'Office de Tourisme: sapin, myrtille, framboise, mirabelle, bios...
Boîte en vente à partir de 2.70 €