Te koop bij het VVV-kantoor

Kaarten

IGN-kaart "Colmar / Mulhouse / Bâle"7.85 €
De ideale kaart om de streek te ontdekken: te voet, per fiets of met de auto. De kaart vermeldt het natuurlijk en historisch erfgoed, de hoogtelijnen, de wandel- en fietsroutes. Interessant is dat de kaart compatibel is met GPS-systemen. Schaal: 1/100.000.
IGN-kaart "Grande Guerre 1914 - 1918"8.00 €
Ontmoet, via de paden van het geheugen, een rijk en weinig gekend erfgoed, getuige van de geschiedenis van de Grote Oorlog. De kaart duidt de voornaamste veldslagen aan. Schaal: 1/410.000.
Kaart Alsace-Lorraine 20177.00 €
Van Verdun tot Strasbourg, van Epinal tot Metz, een toeristische en wegenkaart, inclusief de plannen van de stadscentra van Metz en Strasbourg, en ook de tankstations. Schaal: 1/200.000.
Guide du Routard "Alsace / Vosges"13.20 €
Om uw verblijf voor te bereiden: u vindt hierin een overvloed aan informatie over Gérardmer en omgeving. Goede tips, adressen, dingen die u niet mag missen, anekdotes en kaarten en plattegronden om u beter te oriënteren.
Guide vert "Alsace Vosges"14.90 €
De Groene gids lijst de bezienswaardigheden op van Gérardmer en omgeving, adresjes voor alle budgetten, activiteiten voor de hele familie, hij geeft ideeën voor uitstappen, alles compleet met kaarten en plattegronden... Een ideale gids om uw verblijf voor te bereiden en om u ter plaatse te begeleiden.
IGN-kaart Frankrijk4.40 €
Ze omvat het netwerk van wegen en autosnelwegen van Frankrijk, een tabel met afstanden, een index met de voornaamste steden en detailkaarten van de stadscentra van Parijs, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Rennes, Strasbourg en Toulouse.
Gids "P'tit Crapahut"9.90 €
30 wandelingen voor de hele familie rond Gérardmer zijn hierin opgenomen, gemakkelijke routes van 1u20 tot 4u. De keuze van wandelingen wordt aangevuld met restaurants en cafés voor de familie, picknickplaatsen, bezoeken en activiteiten in de buurt...
Guide du Routard 20184.90 €
Guide du Routard "Hautes Vosges" édition 2018

Familie

Vacantie pass 
Met de Pass'Vacances geniet u gedurende een week van onbeperkte toegang tot het zwembad, de ijspiste, de mediatheek en de bibliotheek, één toegang tot de bowling, één toegang tot de sauna. U krijgt er ook reductie voor in de bioscoop en bij enkele shows tijdens het cultuurseizoen. De Pass is geldig gedurende 7 opeenvolgende dagen. Te koop bij de receptie van de Dienst voor Toerisme en in het sportcomplex zwembad-ijspiste.
Knuffel "Loustic"14.50 €
Loustic, de mascotte van de stad Gérardmer. Deze knuffel is ongeveer 20 cm hoog. Te koop per stuk.
Buttons "Loustic" 
Reeks van 5 buttons Loustic, de mascotte van de stad Gérardmer. Keuze afhankelijk van seizoenen en evenementen. Te koop per stuk of per verzamelaarsreeks van 5. per stuk: 1,20 reeks van 5: 6,00
Puzzel1.00 €
Te koop per stuk.
Les incollables "Vacances en famille" Gezinsvakantie2.00 €
Neem deze Incollables mee op vakantie en daag je ouders uit!
De kleine ontdekkingsreizigers9.90 €
Een reis door de Vogezen, van de ene stad en ontdekking naar de andere, langs plaatsen die je gezien moet hebben!
Kaartspel6.50 €
Dit spel met 54 kaarten met uitzonderlijke vergezichten uit de Vogezen is een mooie vakantieherinnering of een leuk geschenk.
Siermagneet "Sneeuwman"7.00 €
Siermagneet "Sinterklaas"9.00 €
Siermagneet "Het Meer"7.00 €
Confiseries 
Différentes confiseries se situent sur notre territoire. Une large gamme de bonbons aux différentes parfums sont proposés à la boutique de l'Office de Tourisme: sapin, myrtille, framboise, mirabelle...
Boîte en vente à partir de 2.60 € Différentes confiseries se situent sur notre territoire. Une large gamme de bonbons aux différentes parfums sont proposés à la boutique de l'Office de Tourisme: sapin, myrtille, framboise, mirabelle...
Boîte en vente à partir de 2.60 €