Auf gerardmer.net verwenden wir Cookies, um Ihnen die bestmögliche Navigation zu garantieren und Besuchsstatistiken zu erstellen, damit wir die Benutzerfreundlichkeit für Sie optimieren können. Alle unsere Informationen zum Schutz personenbezogener Daten finden Sie auf dieser Seite: Datenschutzbestimmungen

Trailstation

Trailstation van de Vogezen - Gérardmer

Wat is een trail? 
Een trail is een loopwedstrijd volgens circuits in een natuurlijke omgeving waarbij men tracht de snelste te zijn.

Wat is een trailstation? 
Een trailstation is een speciaal ingerichte leer-, train-, deel- en oefenlocatie waar iedereen terechtkan, van beginner tot ervaren loper.

Ten slotte kan men op de website www.onpiste.com alle bestaande trailstations verbinden, informatie inwinnen over de parcours, kaarten downloaden, informatie inwinnen over de eet- en overnachtingsmogelijkheden, de tarieven, enz.

Points d'accueil de la station de trail Vosges à Gérardmer :

  • Het onthaalpunt van La Mauselaine: aan de voet van de pistes van het skigebied vindt u het vertrekpunt van de parcours van de tochten en trails, met douche, toilettes en kleedvertrek, alsook een bord met de verschillende routes.
  • De Toeristische Dienst van Gérardmer (Tel.: (+33)3 29 27 27 27), gevestigd op de Place des Déportés 4. U vindt er een bord met de verschillende routes, alsook een vrij toegankelijke computer waarop u de website van het trailstation kunt raadplegen.
  • De winkel Altitude Sport Outdoor (Tel.: (+33)3 29 63 13 46), gevestigd op de Place Albert Ferry, gespecialiseerd in outdoorsporten.