Kampeerwagens

Er is een plaats voorzien aan de voet der skipistes en in het Centrum van de stad.

Kom je naar Gérardmer of Xonrupt met de kampeerauto dan bieden deze gemeenschappen 2 standplaatsen in de open lucht : een in het centrum en een aan de voet der skipistes van Gérardmer . Stationeer reglementeringen zijn er van kracht.

De kampeerterreinen voorzien eveneens een onthaal voor de mobil-home op daarvoor speciaal aangegeven plaatsen met mogelijkheid tot het huren van elektriciteit, water aan en afvoer. Er zijn er zelfs die voor eendagsverblijvers(passanten) een speciale parkeerlokatie bieden. De Dienst voor Toerisme informeert staat je graag te woord

Parkeergelegenheid

Gérardmer biedt twee (2) terreinen voor kampeerwagens:

  • Een in het centrum gelegen achter het gebouw der dienst voor toerisme aangegevn als « Parking de la Prairie  »
  • De tweede aan de voet der skipistes, aangegeven als « Parking de la Mauselaine  »

Des jetons "Eurorelais" sont en vente à l'accueil de l'Office de Tourisme, situé à proximité immédiate de l'aire de parking.

En raison de la Fête Foraine 2020, cette aire de stationnement sera exceptionnellement fermée du dimanche 16/08 à 20h00 jusqu'au mardi 1er septembre à minuit. L'aire de stationnement de la Mauselaine (parking domaine skiable de Gérardmer) sera ouverte et le stationnement sera gratuit à cet endroit pendant cette période.