Op gerardmer.net gebruiken we cookies om u de best mogelijke navigatievaring te garanderen en om bezoekstatistieken te maken om uw ervaring te verbeteren. Al onze informatie met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens op deze pagina: Gegevensbeschermingsbeleid

Commandez vos brochures

Brochures te bekijken online of download

Brochures bestellen (op papier of digitaal)

The sending of brochures by post is reserved exclusively for France

De verzamelde gegevens worden verwerkt door het Bureau voor Toerisme van de Hautes Vosges de Gérardmer om rekening te houden met uw aanvragen voor brochures en u informatie en aanbiedingen op te sturen over de producten en diensten die door het VVV worden aangeboden, indien u daar toestemming voor hebt gegeven.
Informatiegegevens gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht en noodzakelijk. Anders kunnen we niet op uw verzoek reageren en antwoorden. Deze gegevens zijn uitsluitend bestemd voor het VVV-bureau van Gérardmer en zijn mogelijke institutionele partners. De verzamelde gegevens worden bewaard voor de duur die nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zullen worden verwerkt.
Overeenkomstig Verordening (EU) 20016/679 betreffende de bescherming van persoonsgegevens hebt u recht op inzage, recht op rectificatie, recht op verwijdering na overschrijding van de minimale wettelijke bewaartermijnen en recht om bezwaar te maken op wettelijke gronden. Om uw AVG-rechten uit te oefenen, kunt u uw verzoek sturen naar het e-mailadres: rgpd@gerardmer.net Voor meer informatie over het beheer van uw persoonsgegevens, nodigen wij u uit om ons Privacybeleid te raadplegen op de website www.gerardmer.net.