Kampeerwagens

Er is een plaats voorzien aan de voet der skipistes en in het Centrum van de stad.

Kom je naar Gérardmer of Xonrupt met de kampeerauto dan bieden deze gemeenschappen 2 standplaatsen in de open lucht : een in het centrum en een aan de voet der skipistes van Gérardmer . Stationeer reglementeringen zijn er van kracht.

De kampeerterreinen voorzien eveneens een onthaal voor de mobil-home op daarvoor speciaal aangegeven plaatsen met mogelijkheid tot het huren van elektriciteit, water aan en afvoer. Er zijn er zelfs die voor eendagsverblijvers(passanten) een speciale parkeerlokatie bieden. De Dienst voor Toerisme informeert staat je graag te woord

Parkeergelegenheid

Gérardmer biedt twee (2) terreinen voor kampeerwagens:

  • Een in het centrum gelegen achter het gebouw der dienst voor toerisme aangegevn als « Parking de la Prairie  »
  • De tweede aan de voet der skipistes, aangegeven als « Parking de la Mauselaine  »
En raison de la fête des Jonquilles, le parking camping-cars de la Prairie sera fermé du 08 avril à 12h00 au dimanche 09 avril à 22h00. Merci pour votre compréhension.
Pour la fête des jonquilles, les handicapés payent le tarif normal et les navettes du parking de la mauselaine ne peuvent pas prendre de fauteuils. Les parkings prévus sont rue de la République et avenue maréchal de Lattre de Tassigny pour les personnes ayant un macaron.